- Gastenboek
Print deze pagina

Gastenboek

Laat in het gastenboek een bericht achter:
Type hier uw bericht:

Door:
Emailadres:

Bericht:

Door: Senecaut Peter
Datum: 15-05-2018

Bericht:Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: authentichomefinance@gmail.com

website: authenticloanfinance.com
Door: Obrist Nicolas
Datum: 15-05-2018

Bericht:Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
contact met mij op nicolashelp279@outlook.com
Door: Johnson Todd
Datum: 15-05-2018

Bericht:Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op johnson.todd@hotmail.com
Door: David Hughes
Datum: 21-10-2017

Bericht:
Heb je dringende leningen nodig om je financiŽle problemen op te lossen? Indien geÔnteresseerd; neem dan contact met ons op via;

E-mail: Paydayloans@live.com
Telefoon: (512) 850-4970
Door: Mariette Gieselbach
Datum: 29-01-2013

Bericht:Het weekend van 18 tot 21 januari zijn wij met 16 vrienden op de Marinus geweest. We kunnen wel zeggen dat we een geweldig weekend hebben gehad. De boot was goed verzorgt en alles zag er netjes uit. We moesten inderdaad via een andere boot op de onze komen, maar ja dat was goed te doen en helemaal niet moeilijk. Er word wel gevraagd om van het sanitair aan de kade gebruik te maken ivm met milieu, maar de voorzieningen op de kade zijn echt heel mooi en schoon en ruimer dan die op de boot zelf. Zierikzee zelf is ook echt een aanrader, een heel gezellig stadje met leuke uitgaansgelegenheden. Johan ik denk dat je ons nog wel een keer terug ziet;-)
Door: mandy meijers
Datum: 26-09-2012

Bericht:Beste Jeanne,
Ik ben hoogst verbaasd om uw reactie te lezen...
Ik krijg de indruk dat u niet helemaal wist waar u voor boekte, nl een schip..
En die ligt in een haven, en in dit geval een getijdehaven, naast andere schepen, wel of niet direct aan de kade..
Het is geen drijvend Hilton hotel.
Ik heb meedere keren met mijn gezin( 2 kids) mogen verblijven op de Marinus, met echt slecht weer en schitterend zomer weer, dus ik weet echt waar ik het over heb.
Ik vind dat uw "klachten", dan ook geheel aan uw eigen interpretatie en inlevingsvermogen en handelen te wijten valt.
Hier mee doet u de schipper en zijn schip onterecht in een slecht dag ligt stellen.
Om u niet verder in verlegenheid te brengen sluit ik mij aan bij de reactie van de schipper, Johan.
vriendelijke groet, Fam. meijers, jurriaan en mitchell.
Door: johan
Datum: 20-09-2012

Bericht:In reactie op de onderstaande reactie van Jeanne:

U maakt melding van het feit dat het vindt tegen vallen dat er een bedrag aan u gevraagd werd toen u eerder aan boord wilde.
Uiteraard was u 4 uur eerder welkom, in de overeenkomst die u ondertekend heeft wordt gewag gemaakt van een bedrag van ‚ā¨ 50 per uur eerder komen of langer blijven.
Om er dan van uit te gaan dat als u plotsklaps aan boord verschijnt dat ik het langere verblijf financier vind ik bevreemdend en ook onterecht.
√Čn dat terwijl ik dan al 50% korting aan u aanbood.

Op een film kunt u zien dat Marinus aan de kant ligt in een getijdehaven met een verschil tussen hoog en laag water van 3.5 meter.
Hiervan wordt er op de site explesiet melding gemaakt.
Gelukkig heeft de gemeente dit jaar een drijvend steiger laten bouwen zodat u niet meer de steile kade trap af hoefde te klimmen maar via een trapje met 4 treden aan boord kon wandelen.
En ja, als u een boot huurt moet u ook op een boot lopen.
De veronderstelling dat er de gehele dag/nacht iemand aan de ingang staat om u te helpen met aan boord komen lijkt mij niet geheel getuige van realiteitszin

U kwam op een van de warmste weekenden van dit jaar aan boord.
En ja, dan is het schip ook niet meer koud.
Wel was het zo dat de binnenzijde koeler was dan buiten.
Ik heb u dan ook geadviseerd te wachten tot het buiten kouder was dan binnen en dan pas de ramen en deuren te openen.
Om dan toch deuren en de ramen te openen geeft het voorspelde effect dat het binnen nog warmer wordt.
De nooduitgang heeft u daarna ook nog geopend, ik heb u erop geattendeerd dat dat bij wet verboden is en deze gesloten moest blijven.

Tijdens uw verblijf heeft u geen melding gemaakt van een lekkage, die heeft zich na uw verblijf ook niet voorgedaan.
Wel lekt bij extreme regenval de mastvoet een beetje (dit weekend hebben we erge onweersbuien gehad) en daarvoor is dan ook een opvang bak
Ook waren de patrijspoorten geen van alle goed dichtgedaan, en ja door onjuist afgesloten ramen kan het lekken zeker bij extreme regenval.

Ik vind het erg jammer dat u gezien uw reactie niet het weekend gehad heeft waar u op hoopte.
Terwijl u dat bij uw vertrek wel aan mij vertelde, en op mijn vraag of ik nog wat kon verbeteren u daar ontkennend op antwoorde.
Door: Jeanne
Datum: 30-08-2012

Bericht:Afgelopen weekend brachten wij met kinderen en kleink.door op de Marinus,helaas werd ons geadviseerd om geen tocht te maken met de boot ivm met harde wind,jammer maar dat is overmacht.

Onze aankomst op de boot vond ik tegenvallen,we zouden als de boot niet uit varen was eerder dan om 20.00uur aan boort mogen,en toen we dat wilden doen werd er 100 euro extra gevraagd.

Op het filmpje zie ik dat de boot aan de kant ligt en er geholpen werd met aan boord gaan,dit was bij ons zeker niet het geval,de Marinus lag als 2de boot en dus moesten wij via een andere boot steeds heen en weer,wat moeilijk was vooral voor de oudere.

Toen we aankwamen was het ontzettend benauwd op de boot alsof er weken niets open geweest was,wij zetten alles snel open maar vaak werd het door Johan weer dicht gedaan,erg jammer!
We hebben ook met handdoeken lopen deppen om de lekkages-als het regende-op te vangen.

In Zierikzee was het heel gezellig,veel te beleven,veel terrasjes en eetgelegenheden.Ook veel activiteiten.

Zijn wij nu echt de enige met deze ervaring met de Marinus?????
Ik vond het een crime op op en af de boot tegaan,of boten!!!
Door: petra en han
Datum: 15-04-2012

Bericht:13-14-15 april 2012: een weekend op de Marinus met kinderen en kleinkinderen, wat een geweldige accomodatie, alles prima in orde, keurig schoon en de ligging is natuurlijk geweldig. Het varen op de Oosterschelde, de glunderende gezichten van onze kleinkinderen achter het roer , het prima weer en schipper Johan, die onzichtbaar aanwezig is, maar wel bijzonder bereikbaar bij vragen. We hebben het fantastisch gehad.
Door: Robin Sijben
Datum: 02-02-2012

Bericht:Hoi allemaal,

Afgelopen weekend (27 t/m 29 januari 2012) hebben wij met 15 vrienden "de Marinus" bezocht wat heeft geresulteerd in een prachtig weekend. Het schip zag er gezellig en zeer goed uit en van alle gemakken voorzien. Totaal geen beperkingen en de schipper laat je vrij in het doen en laten. Wat de overige bezoekers te melden hebben over de schipper kan ik alleen maar beamen. Top accomodatie met een top schipper voor een top weekend.

Door: Rene
Datum: 08-01-2012

Bericht:Wij hebben met oud en nieuw drie nachten overnacht op de Marinus. Ik kan zowel de Marinus als de stad Zierikzee aan iedereen aanbevelen. En als je geinteresseerd bent in de geschiedenis van de boot of Zierikzee, dan kan de schipper Johan je daar veel interessants over vertellen.
Door: femke
Datum: 19-11-2011

Bericht:Een geweldig vrienden weekend op de Marinus gehad. Leuke inrichting, fijne schipper met leuke tips voor dagactiviteiten. Aanrader voor een gezellig weekend met vrienden. lekker ouderwets in stapelbed slapen. voorzieningen goed van alle gemakken voorzien.
Door: Joortje
Datum: 07-11-2011

Bericht:Na getipt te zijn door een zus, een heerlijk weekje met varen op "de Marinus" het schip van Johan Nieuwenhout, het was tiptop in orde, alles brandschoon en een lekkere ongedwongen locatie.

Toevallig met varen schitterend weer dus ook voor iedereen een kadootje! De sfeer was fantastisch........

heel veel dank aan Schipper Johan op de Marinus. Zou het iedereen aanraden!

groetjes Joortje en familie.
Door: Susanne & Jan
Datum: 30-08-2011

Bericht:Van 20 tot 26 augustus hebben we met onze familie mogen vertoeven op het schip de Marinus. Het was één groot feest. En dat was niet alleen te danken aan de fantastiche locatie (wat een beauty!), maar zeker ook aan schipper Johan. Johan, je hebt in die week een onvergetelijke indruk bij ons achtergelaten!
Wij kunnen eenieder een verblijf op de Marinus van harte aanbevelen, zowel schip als schipper zijn TOP!
Door: Marten van Buiten
Datum: 08-03-2011

Bericht:Hey Johan!

We hebben echt een geweldig weekendje gehad op de Marinus. Originele locatie, Zierikzee is een leuk stadje en de voorzieningen op de boot waren fantastisch (goede muziekinstallatie, piano, tv, boot gezellig ingericht).
Kan het iedereen aanbevelen.

Namens de hele groep wil ik u vriendelijk bedanken en wie weet tot ziens:)

Groetjes,
Marten
Door: CGI- Inamur Rahman
Datum: 24-09-2010

Bericht:It was fantastic day at Marinus, specially with the such friendly Crew who let us steer their ship, who believed on our sailing capabilities. The Lady at the bar was very freindly, serving with a smile, always friendly.

Will definitely recommend to my other social groups

But one thing disappointing was there was this fishing event promised, that they will get some Oysters for us, that did not fulfilled, and the there much have been more activities than just sailing to the other end, it should have been some Museom or Fishing event aswell. Better next time.
Door: CGI - Wilma
Datum: 20-09-2010

Bericht:Top dag gehad gisteren! Bedankt schipper en crew voor de goede zorgen!
We hebben het allemaal, ook de kleine (maar vooral de grote) kinderen, erg naar ons zin gehad.

Groetjes,
Wilma
Door: Jan
Datum: 04-08-2010

Bericht:He Schipper en luitjes twas toppie, met dank ook aan de gast heer en zn vrouw.
Prima hutten en douche......volgende aflevering popstars op de Marinus...doe ik Andre Hazes na!!!! gr
Door: Helga & Renť
Datum: 02-08-2010

Bericht:Hoi Schipper,

Alleen het weer had je niet in de hand. Echt slecht was het niet, maar meer zon en wind (op zondag) was welkom geweest. Verder alles dik in orde! Schone, goed onderhouden boot, kundige bemanning tevens goed gezelschap. Kortom, een aanrader voor iedereen die om welke reden dan ook de Zeeuwse wateren op wil gaan!

Groetjes,

Helga & Renť
Door: Hennie Humer
Datum: 02-08-2010

Bericht:Hoi Johan de Schipper, het was een top weekend ondanks dat het niet echt zo lekker weer was. Hebben het erg naar ons zin gehad, veel gelachen, veel gegeten en vooral ook veel gedronken...... Liefs van Steffen en Hennie xxx
Door: 25-7
Datum: 25-07-2010

Bericht:"Dear Captain,

I had a magic weekend on the Marinus with my friends. Two years ago, I had a dream to spend awhile on a very old sailing boat... and I made this wish come true with the Marinus for my 40th birthday. Even if the wind was not completely there, the sun was really present to illuminate this trip. The Marinus offers different places for eating, discussing, sunbathing, playing music, etc... All the ingredients for making an event a "rťussite"!
Thanks a lot!"


Best regards,

GaŽlle
Door: Frans de Nijs
Datum: 12-07-2010

Bericht:Zaterdag 12 juni was dan eindelijk voor personeelsvereniging Actief van BNDeStem-PZC de dag dat we met de Zeeuwse Klipper De Marinus de Oosterschelde opgingen voor een dagje zeilen. Onder het waakzaam oog van schipper Johan Nieuwenhout en zijn bemanning is het een superdag geworden voor iedereen. Alles zat dan ook mee, vooral het weer. De catering aan boord was uitstekend verzorgd. Kortom een activiteit die we nog eens zullen herhalen. We zullen het voortzeggen, dat je met De Marinus en z'n bemanning een leuke dag zult hebben, omdat alles perfect geregeld is.
Door: willem Friederich
Datum: 09-07-2010

Bericht: 15 april heb ik met de Fam friederich Pelt een heerlijke Bootocht mee mogen
maken
als Oud Zeeman deed m e dat weer denken als van vroeger jaren geleden
kan niet beter dan om dat mee te maken is voor herhaling om nog een keer te
doen aan te bevelen heerlijk een goede gelegen hijd om met de fam er heen te
gaan en het te beleven willem friederich te cap a/d ijssel
en de schipper is super
Door: Noa
Datum: 06-07-2010

Bericht:het was heel erg leuk, en mijn zus en ik hebben er erg van genoten, de schipper was ontzettend gezellig en je kon met hem lachen. de matrassen lagen heerlijk heb lekker geslapen,het is dus een heel goed hotel, ik zou er wel vaker willen komen, want het lag naast het centrum van Zierikzee. en de volgende keer zou ik graag willen zeilen. en dan ga ik wel zwemmen.
groetjes Noa

Ook de groeten van mijn vader en moeder die hebben ook heel erg genoten van de Marinus.
Door: Kris
Datum: 09-05-2010

Bericht:Het laaste weekend van april, prachtig weer, de haven van Zierikzee en een werkelijk fantastische uitvalsbasis voor ons jaarlijks familieweekend. Ons verblijf op de Marinus en niet te vergeten de gastvrijheid van de schipper was een voltreffer en het werd een onvergetelijk weekend.
Een verblijf op een prachtig schip zoals de Marinus, geeft iets extra dat je nergens anders vinden kan. Op zoek naar bruinvissen op de Oosterschelde vaarden we langs de zeelandbrug richting Collijnsplaat. Voor velen de eerste keer op een zeilschip, maar zeker niet de laatste keer !!
Doen !

Door: Fam. Visscher
Datum: 09-03-2010

Bericht:We hebben met 16 personen als gezin op deze boot mogen vertoeven. Het was een gezellig en sfeervol weekend. We genoten van de omgeving en natuurlijk het meest van de boot. Het interieur is heel gezellig. We hebben ook nog even gezongen bij de piano. Zelfs mijn moeder van 84 heeft door de persoonlijke aandacht van de schipper een heel fijn en goed weekend gehad. Het is echt aan te raden om zo'n weekend eens te doen met elkaar.
Door:
Datum: 27-11-2009

Bericht:Jaarlijks organiseren we een weekend voor 12 tot 16 personen. Om een weekend tot een succes te maken, is een goed onderkomen een belangrijke voorwaarden. Huizen voor groepen van onze omvang bevinden zich merendeels buiten de randstad. Een alternatieve oplossing is het boeken op de Marinus. Gezien de periode van het jaar en de weersgesteldheid zelf hebben wij niet gekozen voor een vaartrip. De boot ligt midden in de stad. Alle voorzieningen zijn binnen loopafstand. Genoeg activiteiten te plannen in de nabijheid van de boot derhalve. Een aardig uitstapje is te maken naar " de " wijn boerderij van Zeeland ( Schouwen D(r)uivenland in Drei Schor. Het verblijf op de boot is ook voor niet watersporters goed uit houden. Dubbelle bedden zijn er wel, alleen boven elkaar. De boot is stabiel genoeg om niet van 1 hoog uit je bed te rollen. Wil je zelf koken dan is dat zelfs mogelijk. Wij hebben het bij het bargebruik gehouden en hebben de plaatselijke horeca voorzieningen gebruikt. Deze zijn ruim voldoende aanwezig, waarbij zelfs bij een weekboeking er elke dag naar een nieuwe lokatie kan worden uitgeweken. Een aanrader derhalve.

Nov. 2008 ZVT Nederland.
Door: M.S, de Vos
Datum: 27-11-2009

Bericht:Wij zijn hier met 15 vriendinnen naartoe geweest eind november. En we hebben genoten! Vriendelijke schipper, prachtig schip en een erg leuke omgeving!

Het schip brengt een hele leuke sfeer met zich mee en is toch ook nog van alle gemakken voorzien.

Ook Zierikzee en omstreken hebben veel te bieden.

Kortom, zeker een aanrader!
Door: Luc Knaepkens

Bericht:Wij zijn een gedreven team spontane en gemotiveerde medewerksters uit de thuiszorgsector. Onze werkgever is het OCMW van Schilde (prov. Antwerpen).
Voor de Dag van de Thuiszorg 2009 was er een verrassing gepland: zeilen met
de "Marinus". Zo maakten we o.l.v. Johan op 15/10/2009 de Oosterschelde onveilig ! Onder een schitterende herfstzon bracht Johan op zijn geŽigende wijze ons de beginselen van het zeilen bij. Johan weet wat hij wil, maar wij ook: zo
werden we de beste maatjes. In een ongedwongen en ontspannende sfeer konden we zalig relaxen, meestal op het dek in een luie stoel, soms in het ruim voor
een koffietje of een heerlijke tas tomatenroomsoep met ballekens. Af en toe bulderde de stem van Johan om de zeilen te hijsen of te strijken. Dank aan de crew voor deze leuke en onvergetelijke ervaring, die ongetwijfeld tot het collectieve geheugen van ons team zal behoren.
Na het ontschepen zijn we nog iets gaan drinken op het marktplein van Zierikzee.
Volledig uitgewaaid en met een goed gevoel ging het nadien terug richting BelgiŽ.

Een tevredenheidsenquete onder de deelnemers duidde op een 10-puntenschaal
een score van 8,9 aan. Dit spreekt voor zich...

Door: Nol en Ester

Bericht:08-08-2009: Een schitterende middag/avond tocht met schitterend weer.
Nol vierde z'n 50ste verjaardag en met wat familie en vrienden lekker het water op gegaan met "De Marinus".
Johan en de rest van de crew; HET WAS TOP!!! Jullie hebben zeer goed voor ons gezorgd, de genodigden spreken nu nog over deze geweldige dag.

Johan en crew; dank jullie wel voor deze mooie ervaring!

Voor de mensen die twijffelen of ze het wel moeten doen; JA, DOEN!!! Het is iedere cent waard, het is puur genieten!

Met vriendelijke groet,
Nol en Ester
Door: willem en marie-louise

Bericht:op 13 mei 2009 hebben wij op de Marinus een fantastische dag beleefd! Vergaderen aan boord, een stadswandeling met Johan door historisch Zierikzee en een zeiltocht met teambuilding. Ook de lunch en dinersuggesties voldeden aan al onze verwachtingen.
Johan en bemanning: namens alle deelnemers hartelijk dank hiervoor.
Door: Sietske Spaan

Bericht:Hoi Johan,

Het was een geweldig weekend.

Prachtige boot een zeer onderhoudende schipper.

Je kookkunsten zijn geweldig.


Groet SietsDoor: Frederic Logghe

Bericht:Johan

Het was een aangenaam verblijf op de Marinus.De driedaagse matenopleiding was meer dan de moeite waard. In drie dagen kan men echt veel bijleren en dit op een aangename, maar toch serieuze manier.

Ook buiten de cursus was het er leuk verblijven. Zo zie je maar, een groot dek, goede bemanning en mooi weer hebben ervoor gezorgd dat het een toffe periode was!

Bedankt!
Frederic
Door: Alie Broekhof

Bericht:Hallo Johan
Wij ijn het afgelopen weekend bij jou aan boort geweest, ik vond het helemaal geweldig, de sfeer op de boot is heel gezellig, en jij was ook niet moeilijk , alles kon
zo als wokken aan dek.Nogmaals bedankt voor de gast vrijheid, en misschien tot een volgende keer.
Groetjes: Alie Broekhof+ Familie
Door: de dames van de Papengracht

Bericht:De MARINUS is echt een aanrader!

Prachtig schip, heerlijke sfeer en van alle gemakken voorzien.
Wij hebben hier met 15 meisjes een heerlijk weekend in november doorgebracht. Ook de omgeving heeft veel te bieden.

Bedankt schipper Johan, het werd een onvergetelijk huisweekend voor ons!

Liefs uit Leiden!
Door: Nico Overbeeke

Bericht:Jaarlijks organiseren we een weekend voor 12 tot 16 personen. Om een weekend tot een succes te maken, is een goed onderkomen een belangrijke voorwaarden. Huizen voor groepen van onze omvang bevinden zich merendeels buiten de randstad. Een alternatieve oplossing is het boeken op de Marinus. Gezien de periode van het jaar en de weersgesteldheid zelf hebben wij niet gekozen voor een vaartrip. De boot ligt midden in de stad. Alle voorzieningen zijn binnen loopafstand. Genoeg activiteiten te plannen in de nabijheid van de boot derhalve. Een aardig uitstapje is te maken naar " de " wijn boerderij van Zeeland ( Schouwen D(r)uivenland in Drei Schor. Het verblijf op de boot is ook voor niet watersporters goed uit houden. Dubbelle bedden zijn er wel, alleen boven elkaar. De boot is stabiel genoeg om niet van 1 hoog uit je bed te rollen. Wil je zelf koken dan is dat zelfs mogelijk. Wij hebben het bij het bargebruik gehouden en hebben de plaatselijke horeca voorzieningen gebruikt. Deze zijn ruim voldoende aanwezig, waarbij zelfs bij een weekboeking er elke dag naar een nieuwe lokatie kan worden uitgeweken. Een aanrader derhalve.

Nov. 2008 ZVT Nederland.
Door: Rene

Bericht:Wij hadden de eer op de trouwdag van mijn zus ceremonie meester te mogen zijn.
Vol stres en spanning keken we naar die dag uit, hebben we daar aan gedacht zijn we dat niet vergeten.
Maar eenmaal aan boord viel de stress van ons af

De schipper en zijn bemanning had alles tot in de puntjes voor elkaar.
Hij hielp ons waar dat nodig was supper!
Tijdens de trouwceremonie was het bar slecht weer, maar gelukkig zaten we lekker droog en warm in de lounge van het schip.
Toen het ja woord was gegeven kwam de zon van achter de wolken en scheen zijn eerst stralen van die dag op het schip.
Terwijl de schipper zijn schip los gooide van de kade proosten wij
en genoten we van het unieke uitzicht, wat is zeeland toch mooi vanaf het water gezien al helemaal!!

Nou ik kan u vertellen, een betere of mooier manier om u trouwdag te vieren op een schip dat kan niet mooier, beter als op dit schip.
Het was in een woord geweldig schipper en natuurlijk zijn bemanning bedankt voor alle goede zorg en we komen zeker graag nog eens terug!

MVG Rene en Miranda
Door: judith

Bericht:Het is inmiddels al weer 4 jaar geleden dat wij ons trouwen geviert hebben op de marinus. Maar het was een geweldige dag. Alles was prima geregeld en ging heerlijk gemoedelijk. We hebben er alle twee mooie herinneringen aan. Dank jullie wel.

Judith
Door: Jan en Ulla Markus

Bericht:Zaterdag 10 Oktober 2008 een dag met vrienden en familie op de Marinus doorgebracht om ons 25 jarig huwelijk te vieren.

Het was fantastisch! Iedereen vond het een schitterende manier om het op deze manier te vieren.
Mede door het prachtige weer en de prima bemanning een dag waar we nog lang aan zullen denken.

Bedankt!!

Jan & Ulla Markus
Door: diane van de leur

Bericht:Kindervreugd op de Marinus

Zoals ieder jaar in augustus was de hele Marinus ingepalmd door jeugd uit Antwerpen.
Dit jaar was er heel veel wind tijdens onze week.
Johan zorgde voor een sloep zodat de jonge matrozen toch overal naartoe konden.
Zo konden ze Middelburg bezoeken ,gaan kajakken, waterskiŽn, op een eilandje een picknick houden, krabben vangen en nog allerlei leuks.
Ze mochten zelfs helpen in de stuurhut.
Het werd weer een toffe week.
Met de fijne herinneringen kunnen de begeleiders en de jongeren weer een jaar voort.
En volgend jaar...dan zijn we weer van de partij.
Tot dan.
groeten van Inge, Martine, Jasmin, Tinneke, Rik, Diane en alle deelnemers
Door: Milou van Rooyen

Bericht:Na een perfect geregelde tocht ter inluiding van een huwelijk van Zierikzee naar Burghsluis en de nacht op de boot te hebben verbracht, heb ik de volgende dag stom genoeg mijn jas vergeten. Lekker handig als je in Zwitserland woont en dus voorlopig niet meer in Zeeland bent. De schipper, Johan Nieuwenhout, was zo vriendelijk mijn jas naar me op te sturen. En dat nog kosteloos ook! Dat noem ik nog eens vriendelijke service.

Bedankt voor een onvergetelijke dag op de boot en het opsturen van mijn jas!

Groeten
Milou van Rooyen
Door: J.Kleinepier

Bericht:Het was op 31 aug.2008 dat we met de gehele fam. gingen varen aan boord van "De Marinus"
Het weer was prachtig en we waren buitengewoon tevreden over het "REILEN EN ZEILEN"
Kapitein en bemanning doen al hun best om het naar je zin te maken,en alles was prima verzorgt. Goede ervaring dus met de Marinus.
Nogmaals allemaal bedankt!!!
Zus en jan Kleinepier.
Door: Hetty Advokaat

Bericht:Hallo Johan,

Het was weer super gezellig bij jou aan boord.
Ik weet ook niet beter.

Ga zo door.....
Door: mieke riemens

Bericht:Hallo Johan,

Nog bedankt voor je spontane uitnodiging om samen met mijn vriendin aan boord te komen. Erg leuk om je mooie boot van binnen te bekijken. Het was een gezellige afsluiting van een mooi en warm weekend in Zeeland.

Ik wens je heel veel vaarplezier, groetjes en wie weet tot ziens in Zierikzee,
Mieke.
Door: stefanie

Bericht:hey
ik vond het super leuk om met jullie mee te varen. het was boeiend om dit mee te maken. hoop dat we elkaar snel terug zien en dat we contact houden. eerst en vooral nog een knuffel aan johan want we hebben geen afscheid genomen en ook een knuffel aan brigitte. ten tweede je hebt fantastische bemanning. en ten derde bedankt dat jullie voor me op kwamen. ze zullen van mij nog een verslag krijgen. jullie zijn heel lief en tot gauw


tot hoors of mails
stefanie
Door: cor romijn

Bericht:Voor de tweede maal was het illustere gezelschap Nunc est Bibendum te gast op de Marinus . Onder coordinerend oog van onvolprezen schipper Johan zijn wij van donderdag tot en met zondag weer op de meest mooie plaasten rond de Zeeuwse wateren geweest. Het begon met oesters en kokkels rapen bij de Neeltje Jans. de oesters smaakten ook na de korenwijn met haring fantastisch. De Korenwijn was zelfs zo lekker dat ie op was voordat ik er erg in had. Al kabbelend onder de mooiste luchten van nederland werd een proeverij ingezet die zijn weerga niet kent. Doos na doos werd gekeurd en Johan zag dat het goed was, en wij proefden dat. Vrijdag terug in Zierikzee om de laatste deelnemers vrijdagmorgen aan boord te laten en vervolgens met frisse moed koers gezet naar Veere.
Terwijl de proverij weer in alle hevigheid losbarste werd ook dankbaar gebruik gemaakt van de cursus "sociale omgang met vrouwen " . Deze cursus was en kon alleen zo'n succes zijn door de inspanningen van de samensteller die door zijn gedetailleerde edoch heldere cursus ons allen het gehele weekend bleef boeien.
ook wil ik de uitstekende audio-visuele faciliteiten aan boord van de Marinus hierin niet onbetuigd laten . Eenmaal in Veere moest het gezelschap even uit de toch wel geestelijk inspannende dag loskomen en werd er een fijne wandeltocht door het pitoreske Veere ondernomen om vervolgens gezamelijk op terras een drankje te gebruiken. Weer terug aan boord werd in de goed uitgeruste keuken het kreeft diner klaargemaakt . Deze verse kreeften waren eerder die dag aan boord gebracht. Het Diner vergezeld van passende witte wijn is door de makers verworden tot een culinair feest. Nog volop in deze feeststemming is dan ook het volltallig deelnemers veld na het desert van roomijs , verse room en kersen teruggekeerd naar de jachtclub in Veere om er vervolgens een klein afzakkertje te halen. Zaterdag morgen werd er na het gebruikelijke eieren met spek ontbijt koers gezet naar Middelburg . De enthousiaste groep zeilde er ook die morgen weer lustig op los nog immer onder het bewakend oog van Johan en de hulp van deksmaten Jan en Birgit.Aangekomen in Middelburg herhaalde zich het tafereel van de dag ervoor maar dan in het bruisende en zonovergoten centrum van Middelburg. s' Avonds werd een met nauwkeurig uitgekozen ingredienten captains diner op tafel gezet wederom vergezeld door passende wijn. Een ware orgie voor de smaak papillen speelde zich af op deze wellicht historische avond in Middelburg. Nogmaals dank aan onze chef's de cuisine. De avond werd proevend en zingend doorgebracht in de jachtclub tot sluitingstijd waarna wij een mooie discussie ronde aan boord hebben opgezet met een aantal oorstrelende piano intermezzo's van een onzer deelnemers. Moe maar voldaan storten wij ons aansluitend in de nachtrust om s'morgen onder zacht geronk van de motoren in veilige hand van Johan en zijn bemanning wakker te worden onderweg terug naar Zierikzee.
Marinus en 'Nuncers' bedankt , het was weer onvergetelijk.
Nunc est Bibendum, Juni 2008
Door: Henk Uiterwijk

Bericht:Zeeland vanaf het water gezien.

Fototocht van fotogroep Goes in november 2007.

Elk jaar organiseert fotogroep Goes voor zijn leden en aanhang een fotoweekend, meestal ver weg, Ardennen, Waddeneilanden of de Veluwe.

Op gegeven moment kwam ik in contact met Johan Nieuwenhout van het zeilschip de ďMarinusĒeen boot van 30 meter lang en 25 slaapplaatsen met ligplaats in Zierikzee.

De vraag prijs voor zijn weekend vond ik voor onze clubleden aan de hoge kant, maar na wat overleg ging deze prijs fors naar beneden, wij wilden toch varen in het naseizoen of het vroege voorseizoen.

Twintig clubleden met aanhang gingen mee en het was een geweldig succes,wij zijn over de Oosterschelde en het Veerse meer naar Veere gevaren waar wij overnacht hebben.

Zoals jullie weten zijn de Zeeuwse luchten beroemd,maar ook Zierikzee en Veere zijn een bezoek meer dan waard.Wij hebben hier s'avond gefotografeerd onder leiding van Jan Koeman de nachtfotograaf van Zeeland, ook weer een hele aparte ervaring.