- Culinair- Banjaard- Offerte hulpmiddel- Culinaire mosseltocht
Print deze pagina

Culinair

Zelf koken aan boord

 

Op Marinus kunt u zelf de catering aan boord verzorgen.

U kunt er dat geval voor kiezen om u in de kombuis gezamenlijk uit te leven op een culinair experiment of hoogstandje.

 

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen kookkunsten.

Marinus is voorzien van een goed uitgeruste kombuis met o.a. servies, pannen en bestek.

 

Hier kunt u, zonder extra kosten, gebruik van maken.

Het is de bedoeling dat u het schip achterlaat zoals u dit heeft aangetroffen.

Maar de eindschoonmaak kunnen we ook voor u laten verzorgen.  

 

Culinaire verzorging aan boord:

Bij een dag op het water met relaties of collega`s hoort ook goede catering.catering van het getij

U zult verrast zijn over de culinaire mogelijkheden aan boord van ons schip.

Hoe lijkt het u om uw gasten te verwelkomen met een scheepscocktail of een glas bruisende Cava?

Na een paar uur lekker zeilen op het water even bijkomen met een kop warme soep met.  

Of een gezamenlijke borrel om de goede brainstormsessie af te sluiten?

Van schaaltjes met nootjes of haring met uitjes tot een uitgebreide schotel; alles is mogelijk.  

 

Zeeland heeft een keur aan prachtige producten, waar je als kok dan ook niet omheen kan.

 

lunchbuffet

huis cateraar Eetcafé de Banjaard

Zij hebben een jarenlange ervaring met de verzorging van gasten aan boord van Marinus.

De banjaard heeft een uitgebreide lijst van gerechten.

 

kreeftenmaaltijd getij.  Thuiskoks, andere cateraars.

    Samen met u kunnen we erg veel mogelijkheden regelen.